duminică, 4 ianuarie 2015

Tuicomila 1

Ce dracu', iar bautura cu alergare, iar podium? "Something is gone horribly wrong" cum spunea Charlie Sheen intr-unul dintre episoadele sale de referinta (https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PVkWONQeYcY#t=117).

Parca ma si vad:
- Buna, sunt Bogdan.
- Buna, Bogdaaan.
- Sunt alcoolalergator si nu mai am pus piciorul pe un pantof de alergare de 18 luni.
- Bravooo, Bogdan.
- Mai trebuie sa ma las de bautura si sunt vindecat...
- Yey...


Exagerez, ca de obicei, patru tuiculite nu inseamna mare lucru totusi. Mai ales combinate cu miscare si mancarica.

Bine, ceva, ceva tot s-a simtit. Seara, dupa eveniment faceam si eu o baie ca omul si ma uitam pe o revista cu fotografii. Era una foarte tare, de-a lui Moiceanu, o cornisa de pe la Aguille du Midi. Ei bine, am intins degetul sa dau like, si o fractiune de secunda m-am panicat, ca nu gaseam butonul. Prea multa tuica, prea mult facebook? Cred ca putin din amandoua.

Desi aparent sunt inrudite, tuicomila nu are mare legatura cu beermile. Aici e mai mult de alergat, partea cu bautul dureaza doar cateva secunde si doar pe final ai ceva simptome bizare. Totusi pe tura patru m-a durut cam rau in zona ficatului. Cred ca de-aia nu l-am ajuns pe Florin Simion, haha. Oricum, am venit doar la 44 secunde in urma lui.



Neasteptat de beti totusi, multi dintre concurenti la final. De fapt e de inteles, e pana la urma o competitie pentru oameni trecuti prin viata. Adica nu te-apuci tu, la un doazecisiceva trezeci de ani, dupa catva sezoane de alergat sa vrei sa faci tuicomila de performanta. Nu tata, mai trebuie citit, exersat, cantonamente prelungite la tara, etc..

Ca si organizare remarc kitul de concurs, de o calitate deosebita. Din pacate nu pot lauda si ideea de a avea doua serii. Nici nu a fost la fel de competitiv si nici cronometrarea nu a fost atat de riguroasa cum ne asteptam. Recunosc, destul de riguroasa totusi, tinand cont ca la seria a doua fost facuta de cei ce terminasera deja prima serie si cele patru tuici aferente. Minim.

Acum, locul doi sau trei, ce mai conteaza, important e ca:
1. A fost gratis.
2. Kit de concurs nemaipomenit.
3. Diplome color.
4. Fotorgaf profesionist la eveniment.
 http://www.fotonebunia.com/category/tuicomila.html
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1566672710215263.1073741850.1554254528123748&type=3)
5. Cenzurat (prietenii stiu de ce).




Ne vedem la Gerar (or avea astia vreun vin fiert in kit?).

Timp: 7:58 (sau 8:00?)
Loc: 2 (sau 3?)/12
Track: http://connect.garmin.com/modern/activity/665373505

PS. Textul l-am scris imediat dupa tuicomila, va rog, fiti indulgenti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu